tor. 01. sep.

|

Barista School AS

Sjokolade- og kaffesmaking

Velkommen til et velsmakende kurs med Vigdis Rosenkilde og Barista School! Pris: 690 kr

Tickets Unavailable
See other events
Sjokolade- og kaffesmaking

Tid & sted

01. sep., 18:00 – 20:00

Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge

Om kurset

Vigdis Rosenkilde og Barista School har gleden av å presentere to timer med deilige smakskombinasjoner og spennende kunnskap innen kaffe- og sjokoladefagene. Dere vil få en innføring i kaffens og sjokoladens spennende historie. Vi snakker om ulike produksjonsmetoder, etiske utfordringer og typiske kjennetegn på kaffe og kakao fra ulike land. Dere vil få smake på fire forskjellige håndbryggede kaffer av høy kvalitet fra forskjellige brennerier i Norge og fire forskjellige sjokolader laget av «fine flavour» kakao fra utvalgte områder i Peru. Vi har valgt ut fire kombinasjoner som gir dere en helt spesiell smaksopplevelse. 

Vigdis Rosenkilde (www.vigdisrosenkilde.no) er sertifisert kakao- og sjokoladesmaker, kakao-sourcer, chocolatier og sjokolademaker. Hun er svært kunnskapsrik i sitt fag og holder mange forskjellige kurs om kakao og sjokolade.  

Julian Stolanowski har 14 års erfaring fra kaffebransjen, og har de siste årene vært kursleder i Barista School. Tidligere har han jobbet som barista, espressomaskintekniker og kaffebrenner, og han brenner for å spre kaffeglede- og kunnskap.  

Velkommen til en lærerik og smakfull aften!  

Varighet: 2 timer 

Pris: 690 kr

Maks 20 deltakere

Del dette kurset