ons. 25. sep. | Barista School AS

Roasting

Målet med ROASTING er å gi deg en grunnleggende forståelse for kaffebrenning.
Registreringen er lukket
Roasting

Tid & sted

25. sep. 2019, 16:00 – 22:00
Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo

Om kurset

All kaffe smaker forskjellig. Egenskapene avhenger av de naturlige forholdene der kaffen vokser, kaffebondens arbeid og jobben baristaen gjør. Men kanskje er det brennerimesteren som påvirker kaffens egenskaper i aller størst grad.

Målet med ROASTING er å gi deg en grunnleggende forståelse for kaffebrenning.

Kurset starter med en cupping, kaffesmaking, slik at du får et forhold til hva du ønsker å oppnå med brenningen. Etter en teoretisk innføring i hva som skjer inni kaffebrenneren og hvordan man håndterer dens funksjoner får du muligheten til å prøve deg på brenning i praksis. Du lærer også hvordan du forhindrer brennedefekter og utfører kvalitetskontroll.

Kurset er både teoretisk og praktisk og sammen med en erfaren kursholder får du jobbe med profesjonelt utstyr og et kvalitetsutvalg av spesialkaffe. 

Kurset er begrenset oppad til 3 deltakere slik at vi får gitt deg et effektivt kurs (ca. 6 timer) med tett oppfølging underveis. Kurset inkluderer lunsj. 

Kurset passer som fordypningskurs for personer med yrkesambisjoner innen kaffebransjen.

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Roasting
    6,500 kr
    6,500 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del dette kurset