Tue, Nov 23 | Barista School AS

Foto- og kaffekurs for strikkere

Velkommen til et inspirerende kurs innen foto og kaffebrygging med Tonje Hodne / @strikkekaffe og Barista School. Pris: 690,-
Kurset er fullbooket
Foto- og kaffekurs for strikkere

Tid & sted

Nov 23, 2021, 5:30 PM – 9:00 PM
Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge

Om kurset

Tonje Hodne / @strikkekaffe og Barista School har den gleden av å ta deg med inn i en verden full av fine øyeblikk, nye og spennende smaker, håndarbeid og hygge gjennom et kurs innen foto og kaffebrygging. Og det vil selvfølgelig bli tid til både strikking og mingling i forkant og etterkant av kurset! 

Tonje sitt fotokurs gir deg en introduksjon til foto, hvor hun ønsker å inspirere og oppmuntre til bildeglede når du tar bilder av strikk. Vi går gjennom grunnleggende fototeori, og du får med deg noen verktøy du kan bruke og leke med når du står bak kamera. Vi skal gjennom komposisjonsprinsippene, bruk av lys, samt gi deg noen konkrete tips når du fotograferer med mobil. NB: Dette er ikk et kamerateknisk kurs.

Med Barista School skal du få en god innføring i hvordan man kan brygge deilig og velsmakende kaffe hjemme, enten det er med kaffetrakter eller bryggemetoder som Pour Over, Presskanne eller Aeropress. Målet er å lære deg hvordan du kan fremheve smaksegenskapene til kaffen med forskjellige bryggemetoder. 

Det vil også bli en mini-cupping, hvor du kan utforske lukte- og smakssansene og lære hvordan man smaker på kaffe. 

Tonje Hodne / @strikkekaffe (www.strikkekaffe.no) er en erfaren og dyktig strikkedesigner med en forkjærlighet til foto og kaffe. Hun jobber frilans som fotograf og er tidligere barista. Tonje sitter med masse god kunnskap som hun gledelig deler med oss denne kvelden. 

Anette og Kristin (Barista School) har lang fartstid i kaffebransjen hvor begge har jobbet som barista tidligere. De er begge lidenskapelig opptatt av strikking og kaffe, og har et ønske om å optimalisere kaffen hjemme hos enhver strikker. 

Kursdeltakere vil få diplom i etterkant av kurset, samt en hyggelig overraskelse :) 

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Foto og kaffekurs
    690 kr
    690 kr
    Utsolgt
Denne arrangementet er utsolgt

Del dette kurset