Cupping
Tid & sted
Om kurset
Cupping, eller kaffesmaking, er metoden som de profesjonelle bruker for å vurdere kvalitet, definere brenne- og smaksprofil og finne den beste kaffen til innkjøp.
Målet med CUPPING er å lære deg denne metodiske tilnærmingen, og å utvikle og raffinere din smaks- og luktepalett.
Vi smaker på ulike kaffetyper fra ulike land og med ulike prosesseringsmetoder, og blir dermed kjent med hvordan de ulike faktorene som påvirker kaffen.
Du tar del i en Smak & Aroma-test og lærer hvilke begreper som brukes for å beskrive egenskapene til kaffen.
Kurset er både teoretisk og praktisk og sammen med en erfaren kursholder får du jobbe med profesjonelt utstyr og et kvalitetsutvalg av spesialkaffe.
Kurset er begrenset oppad til 6 deltakere slik at vi får gitt deg et effektivt kurs (ca. 2 timer) med tett oppfølging underveis.
Kurset passer for lidenskapelige hjemmebaristaer og som et fordypningskurs for personer med yrkesambisjoner innen kaffebransjen.
- Cupping950 kr950 kr00 kr