tir. 16. mar. | Barista School AS

Cupping

Målet med CUPPING er å lære deg denne metodiske tilnærmingen, og å utvikle og raffinere din smaks- og luktepalett.
Registreringen er lukket
Cupping

Tid & sted

16. mar., 17:30 – 20:30
Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo

Om kurset

Cupping, eller kaffesmaking, er metoden som de profesjonelle bruker for å vurdere kvalitet, definere brenne- og smaksprofil og finne den beste kaffen til innkjøp.

Målet med CUPPING er å lære deg denne metodiske tilnærmingen, og å utvikle og raffinere din smaks- og luktepalett.

Vi smaker på ulike kaffetyper fra ulike land og med ulike prosesseringsmetoder, og blir dermed kjent med hvordan de ulike faktorene som påvirker kaffen.

Du tar del i en Smak & Aroma-test og lærer hvilke begreper som brukes for å beskrive egenskapene til kaffen.

Kurset er både teoretisk og praktisk og sammen med en erfaren kursholder får du jobbe med profesjonelt utstyr og et kvalitetsutvalg av spesialkaffe. 

Kurset er begrenset oppad til 6 deltakere slik at vi får gitt deg et effektivt kurs (ca. 2 timer) med tett oppfølging underveis.

Kurset passer for lidenskapelige hjemmebaristaer og som et fordypningskurs for personer med yrkesambisjoner innen kaffebransjen.

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Cupping
    950 kr
    950 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del dette kurset