ons. 25. sep. | Barista School AS

Barista III

Målet med BARISTA III er å gjøre din teoretiske, praktiske og tekniske forståelse for espressobrygging komplett.
Registreringen er lukket
Barista III

Tid & sted

25. sep. 2019, 18:00 – 22:00
Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo

Om kurset

Det er mye kunnskap i å vite hva man ikke vet.

Målet med BARISTA III er å gjøre din teoretiske, praktiske og tekniske forståelse for espressobrygging komplett. 

Kurset tar i stor grad for seg de områder du har et personlig ønske om å utvikle. 

Vi introduserer deg også til cupping og noen av håndbryggemetodene som finnes utenfor espressostasjonen. Kaffen som brygges underveis i kurset blir målt med refraktometer; noe som igjen danner faktagrunnlag for at teknikken din kan finslipes videre.

Kurset inkluderer også en teknisk innføring i hvordan espressomaskinen fungerer og hvilke slitasjedeler som kan byttes av baristaen. 

Kurset er både teoretisk og praktisk og sammen med en erfaren kursholder får du jobbe med profesjonelt utstyr og et kvalitetsutvalg av spesialkaffe. 

Kurset er begrenset oppad til 3 deltakere slik at vi får gitt deg et effektivt kurs (4-5 timer) med tett oppfølging underveis.

Kurset passer for lidenskapelige hjemmebaristaer og som et fordypningskurs for personer med yrkesambisjoner innen kaffebransjen.

For å delta på Barista III må du først ha fullført Barista II.

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Barista III
    2,500 kr
    2,500 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del dette kurset