ons. 23. mar.
|Barista School AS
Barista II
Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den. Pris: 2000 kr

Tid & sted
23. mar., 17:00 – 21:00
Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge
Om kurset
På Barista II bygger vi videre på dine kunnskaper, enten fra Barista I eller fra din erfaring som barista. Vi går dypere inn i kaffens verdikjede for å forstå hvordan hvert ledd påvirker kaffen vi drikker, og ser nærmere på prosesseringsmetoder. I den praktiske delen øver vi videre på espresso, melkesteaming og forskjellige kaffedrikker, og du får en introduksjon til Latte Art.
Innhold:
- Kaffens verdikjede
- Prosesseringsmetoder
- Øvelse på maskin; espresso og melkesteaming
- Latte art
Varighet: 4 timer
Pris: 2000 kr
Billetter
Pris
Antall
Total
Barista II
2,000 kr
2,000 kr
Utsolgt