Wed, Mar 17 | Barista School AS

Barista II

Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den. Pris: 2000 kr
Registreringen er lukket

Tid & sted

Mar 17, 5:30 PM – 9:30 PM
Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge

Om kurset

På Barista II bygger vi videre på dine kunnskaper, enten fra Barista I eller fra din erfaring som barista. Vi går dypere inn i kaffens verdikjede for å forstå hvordan hvert ledd påvirker kaffen vi drikker, og ser nærmere på prosesseringsmetoder. I den praktiske delen øver vi videre på espresso, melkesteaming og forskjellige kaffedrikker, og du får en introduksjon til Latte Art. 

Innhold:

- Kaffens verdikjede

- Prosesseringsmetoder

- Øvelse på maskin; espresso og melkesteaming

- Latte art

Varighet: 4 timer

Pris: 2000 kr

Maks 4 deltakere

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Barista II
    2,000 kr
    2,000 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del dette kurset

Kontor & kurslokale

Tromsøgata 5 B

NO-0565 Oslo

+47.46.96.89.00

post@baristaschool.no

Org.nr: 912677052MVA

Følg oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev!