ons. 14. okt. | Barista School AS

Barista II

Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den. Pris: 2000 kr
Registreringen er lukket
Barista II

Tid & sted

14. okt. 2020, 17:30 – 21:30
Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge

Om kurset

På Barista II bygger vi videre på dine kunnskaper, enten fra Barista I eller fra din erfaring som barista. Vi går dypere inn i kaffens verdikjede for å forstå hvordan hvert ledd påvirker kaffen vi drikker, og ser nærmere på prosesseringsmetoder. I den praktiske delen øver vi videre på espresso, melkesteaming og forskjellige kaffedrikker, og du får en introduksjon til Latte Art. 

Innhold:

- Kaffens verdikjede

- Prosesseringsmetoder

- Øvelse på maskin; espresso og melkesteaming

- Latte art

Varighet: 4 timer

Pris: 2000 kr

Maks 4 deltakere

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Barista II
    2,000 kr
    2,000 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del dette kurset