ons. 28. aug. | Barista School AS

Barista II

Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den.
Registreringen er lukket
Barista II

Tid & sted

28. aug. 2019, 18:00 – 22:00
Barista School AS, AS Tromsøgaten 5 B, Tromsøgata, Oslo, Norge

Om kurset

Det er først når du har kunnskap om hele reisen til kaffebæret, at du virkelig begynner å skjønne bæret.

Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den.

Kurset gir deg grunnleggende kunnskap om ulike tørke- og vaskeprosesser og brenneprofiler. Gjennom finjusteringer på espressoutstyret og teknikken din får du erfaring med hva som skal til for å fremheve potensialet i kaffen. Du blir også introdusert til Latte Art.

Kurset er både teoretisk og praktisk og sammen med en erfaren kursholder får du jobbe med profesjonelt utstyr og et kvalitetsutvalg av spesialkaffe.

Kurset er begrenset oppad til 4 deltakere slik at vi får gitt deg et effektivt kurs (4-5 timer) med tett oppfølging underveis.

For å delta på Barista II må du først ha fullført Barista I eller ha tilsvarende kunnskaper og erfaring.

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Barista II
    2,000 kr
    2,000 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del dette kurset