BARISTA II

På Barista II bygger vi videre på dine kunnskaper, enten fra Barista I eller fra din erfaring som barista.

Vi går dypere inn i kaffens verdikjede for å forstå hvordan hvert ledd påvirker kaffen vi drikker, og ser nærmere på prosesseringsmetoder. I den praktiske delen øver vi videre på espresso, melkesteaming og forskjellige kaffedrikker, og du får en introduksjon til Latte Art. 

Med vår erfarne baristatrener får du personlig og profesjonell oppfølging og veiledning underveis i kurset. Du får jobbe på utstyr av høy kvalitet og med et kvalitetsutvalg av spesialkaffe. 

Tid

4 timer

Antall deltakere

4 personer

Pris

2000 kr

Kommende kurs

  • Barista II
    10. aug., 17:30 – 21:30
    Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge
    Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den. Pris: 2000 kr
  • ikke bestemt enda
    Gavekort på Barista II
    Valgfri dato fra kurskalenderen
    Barista School AS, Tromsøgata 5B, Oslo, Norge
    Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den. Pris: 2000 kr

Lyst til å se flere kurs?

Gå tilbake til alle kurs