BARISTA II

På Barista II bygger vi videre på dine kunnskaper, enten fra Barista I eller fra din erfaring som barista.

Vi går dypere inn i kaffens verdikjede for å forstå hvordan hvert ledd påvirker kaffen vi drikker, og ser nærmere på prosesseringsmetoder. I den praktiske delen øver vi videre på espresso, melkesteaming og forskjellige kaffedrikker, og du får en introduksjon til Latte Art. 

Med vår erfarne baristatrener får du personlig og profesjonell oppfølging og veiledning underveis i kurset. Du får jobbe på utstyr av høy kvalitet og med et kvalitetsutvalg av spesialkaffe. 

Tid

4 timer

Antall deltakere

4 personer

Pris

2000 kr

Kommende kurs

  • Barista II
    09. des. 2020, 17:30 – 21:30
    Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge
    Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den. Pris: 2000 kr
  • Barista II
    16. jan., 10:00 – 14:00
    Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge
    Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den. Pris: 2000 kr
  • Barista II in english
    26. jan., 17:30 – 21:30
    Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge
    The goal with Barista II is to give you knowledge about the factors that affects the flavors when brewing coffee and how to make the brew the best possible. Price: 2000 NOK
  • Barista II
    06. feb., 10:00 – 14:00
    Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge
    Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den. Pris: 2000 kr
  • Barista II
    17. feb., 17:30 – 21:30
    Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge
    Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den. Pris: 2000 kr
  • Barista II
    03. mar., 17:30 – 21:30
    Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge
    Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den. Pris: 2000 kr
  • Barista II
    17. mar., 17:30 – 21:30
    Barista School AS, Tromsøgata 5B, 0565 Oslo, Norge
    Målet med BARISTA II er å gi deg kunnskap om hvilke faktorer som påvirker smaken på kaffen og hvilke effekter bryggingen kan ha på den. Pris: 2000 kr

Lyst til å se flere kurs?

Gå tilbake til alle kurs

Kontor & kurslokale

Tromsøgata 5 B

NO-0565 Oslo

+47.46.96.89.00

post@baristaschool.no

Org.nr: 912677052MVA

Følg oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev!