Barista School

Just another EspressoSpesialisten Sites site

Skal du konkurrere i RM/NM i kaffekunst i 2020?

Barista School jobber for å heve kvalitets- og kunnskapsnivået i kaffebransjen i Norden og skape stolthet rundt kaffeyrket. Vi ønsker å oppfordre flere til å være med i regionale og nasjonale kaffekonkurranser, og vil bidra til å heve nivået på Norges deltakere i kaffe-VM. Derfor ønsker vi å tilby 4 personer muligheten til å bli med i vårt mentorprogram, med oppstart i oktober 2019.

Vi søker engasjerte, kunnskapshungrige og seriøse personer som er motiverte for å gjøre en innsats frem mot RM i barista, brewers cup eller roasting i januar/februar 2020 (og evt. NM i mars 2020). Motivasjon og stå på vilje teller mer enn erfaring, det viktigste er at du ønsker å jobbe sammen med andre for å lære og dele kunnskap.

Vi kommer til å samles en gang i måneden på kveldstid i løpet av høsten. På disse kveldene får du faglig påfyll fra forskjellige foredragsholdere, inspirasjon fra de andre deltagerne og nyttig informasjon om konkurransene og reglene. I tillegg får du mulighet til å øve med vårt utstyr på dagtid, alene eller sammen med andre deltagere. Vi oppfordrer deltagerne til å coache og støtte hverandre. I januar møtes vi til en litt lengre samling, med fokus på øving, coaching med vår kursleder Julian og prøve-konkurranser med tilbakemelding fra de andre deltakerne. Om du kommer videre til NM på SMAK på Lillestrøm fra 3.-6. mars lager vi et eget opplegg for deg.

Kriterier

Bor i nærheten av Oslo (evt. reisekostnader dekkes av deltakerne)

Kan delta på alle samlinger – totalt 4, på kveldstid, på Rodeløkka i Oslo

2019: 10. oktober, 7. november og 5. desember, på kveldstid

2020: Vi blir enige om en dato, på kveldstid eller helg, før RM

Skal delta på RM/NM

Er åpen for å dele egne erfaringer og kunnskaper og jobbe sammen med andre deltakere for å heve nivået

Hvordan søke?

Send en mail til benedicte@baristaschool.no innen 30. september 2019 der du presenterer deg selv og din kaffeerfaring, i tillegg til at du svarer på spørsmålene under.

Hvilke(n) konkurranse(r) skal du delta i?

Har du vært med før? Når og hvilke konkurranser?

Hva er din motivasjon for å konkurrere i RM/NM?

Hvorfor vil du være med på mentorordningen?

Hva er dine styrker og hva ønsker du å jobbe mer med?

Hva kan du bidra med i møte med de andre deltakerne?

Hvordan vil du fremme kunnskap og interesse for kaffe gjennom din deltagelse i konkurranser?