Barista School

Just another EspressoSpesialisten Sites site

Nyhet!

Master Barista, konsultasjoner og events!

Vi lanserer en komplett kurspakke for deg som ønsker å ta baristakarrieren til nye høyder. Vi mener at en dyktig barista bør ha kjennskap til kaffens reise fra bær til kopp og fordypning i forskjellige temaer innen kaffe. Derfor inneholder pakken kurs innen baristakunst, kaffebrenning, latte art, cupping og håndbrygg. Den passer til alle, enten du driver med kaffe på hobbybasis, drømmer om en jobb i kaffebransjen eller ønsker å bli enda proffere barista. Kurspakken er fleksibel, du går på kursene som tilbys i vår kurskalender, og kan bruke så lang tid du ønsker. Når du er ferdig med alle kurs tar du en teoretisk og praktisk prøve og får tildelt et Master Barista-diplom fra Barista School. 

Barista School tilbyr også konsultasjoner innenfor Horeca og Brenneri. Vi har forskjellige pakker som passer til små og store bedrifter, og kan hjelpe til med alt fra oppstart til kvalitetssikring på kafeer, brennerier og andre plasser hvor det serveres kaffe. Vi skreddersyr også pakker til alle typer kaffeevents. Bare ta kontakt, så finner vi en løsning som passer for deg.

Last ned vår komplette brosjyre for å lese mer om våre tilbud.

Master Barista-pakken kan du bestille her: Master Barista