Barista School

Just another EspressoSpesialisten Sites site

Kaffeboka

Boklansering av og med James Hoffman

 
I samarbeid med Pegasus Forlag inviterer vi til lansering av Kaffeboka onsdag 4. oktober kl. 14:00.

Forfatteren, James Hoffman vil fortelle fra arbeidet med boka og sine mange reiser til kaffedistrikter i hele verden.

Under boklanseringen vil det også bli servering av ulike kaffesorter (i samarbeid med Tim Wendelboe) og det vil bli servert litt å bite i.

Du kan melde deg på arrangementet via våre Facebooksider.

Litt om Kaffeboka:

Kaffe har aldri vært bedre, eller mer interessant, enn i dag, for produsentene har tilgang til flere kaffesorter og teknikker enn noen gang før. Og kaffedrikkere har aldri hatt flere eller mer interessante muligheter – spesielt hvis de har forståelse for opprinnelsen og kvaliteten til kaffen de har i koppen.

Dyrking, høsting, brenning, brygging og vannkvalitet påvirker smaken på den ferdige drikken. Den prisbelønte baristaen og kaffebrenneren James Hoffman ser nærmere på disse og andre avgjørende faktorer – forskjellige underarter, innvirkning av jordsmonn og lokalt klima, og også hvordan kaffen blir brygget. Land for land – fra Australia til Afrika og Sør-Amerika – går han gjennom de viktigste kjennetegnene og gir også praktiske råd om hvordan man brygger utmerket kaffe hjemme.
For alle som ønsker en bedre forståelse av kaffe og dens fantastiske muligheter, er dette en viktig bok, innholdsrik og med flotte illustrasjoner, kart og foto.